Üdvözöljük a Libero Futár webáruházban!
sideBarÜres a kosár

Libero Popsitörlő

A bőrgyógyászatilag tesztelt kendő aloe vera és kamilla kivonatot is tartalmaz, amely nyugtatja és ápolja a baba bőrét. A csomag tartalma: 4 X 64 db nedves törlőkendő
1 590 Ft


20 db, parfümmentes, tápláló repceolajjal a bőr nedvességtartalmának helyreállításáért.

A Libero gyengéd, parfümmentes svéd termékei a gyermekek és a környezet igényeinek szem előtt tartásával készülnek és Nordic ECO címkével rendelkeznek. A Libero kéz és arctörlő praktikus kiszerelésű (20 db), mely bármikor nálunk lehet útközben. A termék hatékonyan tisztítja a kezet és az arcot, sminklemosóként is használható.
Ne hagyja kisgyermekek közelében. Termék szembe ne kerüljön.
450 Ft

A parfüm-, alkohol- és parabénmentes törlőkendő nem irritálja a baba bőrét, így érzékeny bőrre is használható. Praktikus tasakja visszazárható. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

A csomag 64 db törlőkendőt tartalmaz.

455 Ft

Az aloe verát és kamillát tartalmazó Libero nedves törlőkendő lágyan tisztítja és hidratálja a baba bőrét. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Praktikus műanyag tasak, visszaragasztható címke!

Színezék-, alkohol- és parabens mentes. Enyhén illatosított, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Fő összetevők: aloe vera, kamilla, glicerin.

455 Ft

Libero popsi törlő A bőrgyógyászatilag tesztelt kendő aloe vera és kamilla kivonatot is tartalmaz, amely nyugtatja és ápolja a baba bőrét. A csomag tartalma: 2X64 db nedves törlőkendő
900 Ft


  • «« Első
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Utolsó »»


Tételek #  
Találatok 1 - 6 / 6