Üdvözöljük a Libero Futár webáruházban!
sideBarÜres a kosár

Tisztasági Libresse betét

A Light a világ legkisebb tisztasági betétje (csak 9x4,2 cm!), úgyhogy nagyon kell figyelned a boltokban, hogy észre vedd. Egy kicsi, kemény műanyag tartóban vásárolhatod meg, ami pont belefér a zsebedbe. A tok a Light utántöltőnek köszönhetően könnyedén újra is tölthető. A szupervékony Light-ot a legtöbb típusú fehérneművel lehet hordani, de persze kívülről nem látható.
400 Ft

A Libresse Normal tisztasági betét vastagabb kivitelben készült, így nagyobb a nedvszívó képessége. Jól használható a menzesz első és utolsó napjaiban, valamint közti vérzések alkalmával. Emellett elnyeli a kellemetlen szagokat is. Legyen jó napod - minden nap!
Enyhén illatosított .
400 Ft

Semmi akadálya, hogy normál egészségügyi betétet használj, amikor tanga bugyi van rajtad, de nem az a legjobb megoldás. Erre a célra sokkal megfelelőbb ez az alig 3 mm-es, szupervékony, testhez idomuló betét, amely követi a tanga bugyi formáját, és hosszú szárnyai segítségével jól rögzíthető.
400 Ft

A Light a világ legkisebb tisztasági betétje utántöltő változatban is kapható! Ha van otthon már egy Light műanyag tokod, azt sokáig használhatod. Elegendő a kedvezőbb áron kapható utántöltőt megvásárolnod hozzá. Csak át kell tenni a betéteket a műanyag tartóba és kész!
400 Ft

A megújult Libresse Normal tisztasági betét az újonnan kifejlesztett szuperabszorbensnek köszönhetően most gyorsabban és több nedvességet képes felvenni, miközben védelmet nyújt a kellemetlen illatokkal szemben is. Az új szuperabszorbens savas pH-értékű, ami ideális nedvességfelvevő képességet és illatmegkötőképességet biztosít. Az új technológiának és a pamutszerű fedőrétegnek köszönhetően a betét puhább és sokkal kényelmesebb. A betét légáteresztő, így a bőr szabadon lélegezhet. Mestruáció kifejezetten gyenge utolsó napjaira, vagy nagyobb mennyiségű hüvelyi váladék esetében ajánljuk.
400 Ft

Ez a tisztasági betét tökéletes a menstruációt megelőző vagy követő napokban, vagy ha hüvelyi folyásod van. Illeszkedik többféle fehérneműhöz és nagyon puha felülettel rendelkezik.
400 Ft

A Classic tisztasági betétek kiválóak a menstruációt megelőző illetve az azt követő napokban. Különösen puha fedőrétegük és kényelmes, lekerekített formájuk miatt sokan választják.
400 Ft


  • «« Első
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Utolsó »»


Tételek #  
Találatok 1 - 7 / 7