Üdvözöljük a Libero Futár webáruházban!
sideBarÜres a kosár

Libero Maxi Comfort Mega Pack New 7-11kg. (4) 84 db pelenka

4 490 Ft
4 990 Ft

Áttekintés

Libero  Maxi Comfort Mega Pack  New  7-11kg. (4) 84 db pelenka

A megújult Libero Comfort pelenkák még puhábbak és gyengédebbek, mint eddig valaha!

A puha és kényelmes derékgumírozásnak köszönhetően a pelenka pontosan felveszi a baba alakját, így a kis felfedező gondtalanul játszhat egész nap. Az elasztikus oldalsó rész biztosítja a kényelmes tartást, az új, még puhább szivárgás elleni védőgátakkal pedig biztos lehetsz abban, hogy nem ér meglepetés. Az extra nedvszívó képességű anyag a pelenka belsejében segít szárazon tartani a kicsi bőrét. A bőr védelmét emellett a légáteresztő anyag is segíti.

Ha mégis azt tapasztalod, hogy szivárog a pelenka, mindenképpen válts nagyobb méretre!

A Libero Comfort 4-es méretű pelenka használatát addig javasoljuk, míg babád el nem éri a 14 kg-os súlyt.

Libero Comfort pelenkáink is klór- és latexmentesek. Célunk, hogy minél inkább csökkentsük a környezetterhelést, így gondosan ügyelünk szállítóink megfelelő kiválasztására, a környezetbarát gyártási folyamatokra és a felhasznált anyagokra. Így tehát bármelyik Libero terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy környezetünkre is tekintettel vagy.


Részletek

Comfort Fit – a kis felfedezők pelenkája Ahogy gyermeked egyre mozgékonyabb lesz és az evésen alváson kívül már más is érdekli a világból a Comfort Fit pelenkacsaládra lesz szükségetek A pelenkák szabadalmaztatott „Libero DryTech” felülettel rendelkezik amely bármely más anyagnál gyorsabban szállítja el a vizeletet a pelus felületéről A száraz pelenka száraz popsit jelent amely csökkenti a bőrirritáció veszélyét A Miditől (3) az XL-ig (6) minden méret „Free Flex” illeszkedéssel készül rugalmas szélekkel és tépőzáras rögzítéssel Az ügyesen kialakított rugalmas csíkok és rögzítések segítségével a pelenka felveszi a baba finom combjainak és kerek pocakjának alakját majd annak megfelelően változtatja a formáját hogy a kicsi éppen ül fekszik áll vagy totyog A lábak közötti keskeny betéttel együtt ez a megoldás biztosítja hogy a pelenka kényelmes és szivárgásmentes legyen A pelenkaméretek ajánlott súlytartományai egymással átfedésben vannak Ha azt tapasztalod hogy a pelenka szivárog próbálkozz eggyel nagyobb mérettel! Kényelmes viselet Nem tartalmaz bőrápolót és parfümanyagot A pelenkákhoz adott krémekről illatanyagokról és egyéb adalékokról alkotott véleményünk egyszerű: minél kevesebb annál jobb Termékeink ezért nem tartalmaznak külön bőrápolót vagy illatanyagot Csak levegő Pelenkáink légáteresztő anyagból készülnek ami nemcsak megfelelő szellőzést biztosít de nagyon gyorsan a pelenka belsejébe is vezeti a nedvességet Ezért a baba bőre mindig száraz marad ami a lehető legjobb a puha babapopsi számára Kiváló illeszkedés Pelenkáinknak kimagaslóan jó az illeszkedésük is mivel vékonyak és puhák így nem dörzsölik ki a bőrt és nem akadályozzák a mozgást. Semmi sem foszthatja meg a babát a felfedezés élményétől!