Üdvözöljük a Libero Futár webáruházban!
sideBarÜres a kosár

Libero Comfort Maxi plusz Mega Pack New 10-14 kg. (5) 80 db p

4 490 Ft
4 990 Ft

Áttekintés

Libero Comfort Maxi plusz Mega Pack New 10-14 kg.    (5) 80 db p

A megújult Libero Comfort pelenkák még puhábbak és gyengédebbek, mint eddig valaha!

A puha és kényelmes derékgumírozásnak köszönhetően a pelenka pontosan felveszi a baba alakját, így a kis felfedező gondtalanul játszhat egész nap. Az elasztikus oldalsó rész biztosítja a kényelmes tartást, az új, még puhább szivárgás elleni védőgátakkal pedig biztos lehetsz abban, hogy nem ér meglepetés. Az extra nedvszívó képességű anyag a pelenka belsejében segít szárazon tartani a kicsi bőrét. A bőr védelmét emellett a légáteresztő anyag is segíti.

Ha mégis azt tapasztalod, hogy szivárog a pelenka, mindenképpen válts nagyobb méretre! A Libero Comfort 5-ös méretű pelenka használatát addig javasoljuk, míg babád el nem éri a 16 kg-os súlyt. Comfort pelenkáink mellett ebben az időszakban már kipróbálhatjátok Up&Go bugyipelenkáinkat is, ami olyan mint egy kisnadrág, így a pelenkacsere is csak egy pillanatig tart.

Libero Comfort pelenkáink is klór- és latexmentesek. Célunk, hogy minél inkább csökkentsük a környezetterhelést, így gondosan ügyelünk szállítóink megfelelő kiválasztására, a környezetbarát gyártási folyamatokra és a felhasznált anyagokra. Így tehát bármelyik Libero terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy környezetünkre is tekintettel vagy.


Részletek

Comfort  – a kis felfedezők pelenkája Ahogy gyermeked egyre mozgékonyabb lesz és az evésen alváson kívül már más is érdekli a világból a Comfort  pelenkacsaládra lesz szükségetek Pelenkáink szabadalmaztatott „Libero DryTech” felülettel rendelkezik amely bármely más anyagnál gyorsabban szállítja el a vizeletet a pelus felületéről A száraz pelenka pedig száraz popsit jelent amely csökkenti a bőrirritáció veszélyét Nem tartalmaz bőrápolót és parfümanyagot A pelenkákhoz adott krémekről illatanyagokról és egyéb adalékokról alkotott véleményünk egyszerű: minél kevesebb annál jobb Termékeink ezért nem tartalmaznak külön bőrápolót vagy illatanyagot Csak levegő Pelenkáink légáteresztő anyagból készülnek A levegő szabadon beáramlik miközben a bőrrel érintkező felületi réteg a nedvszívó mag és így a bőr is teljesen száraz marad Ez a legjobb a kisbaba popsija számára Kiváló illeszkedés Pelenkáink légáteresztő anyagból készülnek ami nem csak megfelelő szellőzést biztosít de nagyon gyorsan a pelenka belsejébe is vezeti a nedvességet Ezért a baba bőre mindig száraz marad ami a lehető legjobb a puha babapopsi számára. Semmi sem foszthatja meg a babát a felfedezés élményétől!